Stadsrapper 2013 : Contrast

Op vrijdag 19 april 2013 is Jasper Pardijs, ofwel Contrast, de nieuwe stadsrapper van Almere geworden. 

jasper

Wat doet Jasper nu en wat heeft de titel hem gebracht? 

“Toen ik begon met rappen hield ik vooral Almere in de gaten. Zo ook de stadsrappers voor mij. Het was altijd al een titel die ik wilde hebben, des te frustrerender die tijd dat de competitie er een paar jaar uit lag. Toen ik hoorde dat de talentenjacht weer van start ging twijfelde ik ook geen moment.

De finale was super spannend, maar ik mocht met de beker naar huis gaan. Als prijs kreeg ik vijf minuten tijd op het hoofdpodium voor The Partysquad op het Bevrijdingsfestival. Dat was een sicke ervaring; duizenden mensen hoorden mijn muziek. Verder bleek de titel stadsrapper wel echt een dingetje, vooral bij het regelen van boekingen. Het klinkt toch leuk: ‘We hebben de stadsrapper van Almere in de line up’.

Nu, twee EP’s verder en een heleboel ervaring rijker, kijk ik tevreden terug. Zoals altijd ben ik constant bezig met nieuwe muziek en het beter worden in elk aspect van het artiest zijn. Almere is een stad waar een heleboel mogelijk is; aan ons de taak om het maximale eruit te halen. Ik wens veel succes aan alle aankomende deelnemers van stadsrapper en ik houd ze zeker in de gaten! “